Početna I Uslovi i Odredbe I Naš Koncept I FAQ I Kontakt
concept

O namaautogume123.rs je ekskluzivna internet prodavnica kompanije
Delticom AG za radionice, trgovce, distributere, veletrgovce i montažere za gume i auto delove za tržište Srbije.

Delticom AG, vodeći evropski trgovac guma na internetu, osnovan je 1999. godine u Hannoveru. Kompanija snabdeva privatne i komercijalne kupce putem više od 100 internet prodavnica u 42 zemlje s nenadmašno širokim asortimanom guma za automobile, motocikle, bicikle, kombije, kamione, autobuse i dodatno posebnim gumama i setovima kompletnih točkova (unapred montirana guma na felne).

Iskoristite naše povoljne uslove za kupovinu pod B2B uslovima i pozicionirajte sebe na tržištu guma.

Mi vam možemo ponuditi svoj sveobuhvatni asortiman guma koji sadrži sve marke i veličine za sve vrste vozila, od malih automobila do limuzina, SUV i oldtajmera - kod nas ćete uvek naći prave gume po sjajnim cenama

Kao kupac-distrib
uter imaćete sledeće prednosti:

Asortiman proizvoda u ponudi autogume123.rs obuhvata:

  • Auto, kombi, kamionske, moto, industrijske, traktorske i specijalne gume
  • Čelične i aluminijumske felne za automobile, SUV-a, off-road vozila i kombi vozila, kao i čelične točkove za teretna vozila
  • Spremne, montirane i balansirane kompletne točkove postavljene na čelične ili aluminijske felne (takođe s unapred programiranim TPC sistemom)

Bitne karakteristike proizvoda u našoj ponudi auto guma su:

Popusti za velike narudžbe

Ako ste zainteresiovani za kupovinu velikih količina (više od 100), molimo pošaljite e-mail na autogume_rs@delti.com, uz navođenje Vaših zahteva. Tada ćemo proveriti Vaš zahtev i odmah Vas kontaktirati kako bi razgovarali o posebnim veleprodajnim uslovima.

Naš sistem naručivanja je vrlo jasan i navodi odabrane proizvode upravo prema Vašim specifikacijama.


Iskusni profesionalci za gume.

Vaš autogume.rs je otvoren 24 sata, svakog dana u nedelji. Naš servisni tim je dostupan na telefonu za sva pitanja koja možda imate od 07-22h. Posebno smo odabrali B2B timove koji se fokusiraju konkretno na potrebe naših kupaca distributera. Naši zaposleni redovno primaju obuku od stručnjaka, tako da Vam uvek možemo pružiti kompletnu pomoć koja Vam je potrebna.

Brzina je sve: Od interneta do puta.

Mi Vam činimo život lakšim - možemo isporučiti na adresu koju želite. Veoma brzo. Tako da možemo jamčiti isporuku u sezonskim vrhuncima, držimo veliki izbor guma na skladištu u našem skladištu.

Nema skrivenih troškova.

Uopšteno sve gume u ponudi u našoj trgovini su dostupne. Prosečna isporuka je 5-7 dana, iako se 95% svih narudžbi isporučuje u roku od 48 sati.

Kako mogu postati kupac distributer na autogume.rs?

Delticom AG - aktivan u celom svetu

Imamo B2B / Prodajne trgovine u sledećim zemljama. Ako želite isporuku u jednoj od tih zemalja, molimo Vas da izvršite narudžbu putem trgovine te zemlje; odgovarajuća isporuka i uslovi plaćanja će se primeniti.

Registrujte se sada!


AT BE BG CH CZ DE DK EE ES FI FR GR HR HU IE IT LT LU LV NL NO PL PT RO RS SE SI SK UK
I Početna I Uslovi i Odredbe I FAQ I Sistem praćenja pritiska u gumama I Politika povrata I Način plaćanja I Kontakt I
© 2001-2017 Delticom AG - autogume123.rs - 20.02.2017 13:38