A causa della chiusura della frontiera per il traffico passeggeri, possono verificarsi ritardi anche nel traffico merci, che puň portare a tempi di consegna piů lunghi. Ritardi di consegna fino a una settimana possono purtroppo verificarsi in alcune parti e non sono per noi influenzabili. Vi chiediamo di avere pazienza.
X
Problemi

Imate li problema sa prijavom na autogume123.rs?

U nastavku su najčešći problemi (i rešenja). Za dalja pitanja, molimo Vas pošaljite e-mail na autogume123@delti.com. Mi ćemo se potruditi da Vam brzo odgovorimo.

1. DA LI STE NOVI KORISNIK?

Za pristup našoj trgovačkoj stranici, najpre se morate registrovati. Kliknite na "Početna", a zatim na "Registrujte se sada". Molimo Vas da ispunite i pošaljete prijavu, nakon čega ćete primiti Vaš autogume123.rs korisnički ID i lozinku.


2. ZABORAVILI STE LOZINKU?

Za prijavu na autogume123.rs, unesite lozinku tačno onako kako smo Vam je poslali. Lozinka uključuje velika i mala slova, a ne uključuje razmake ili posebne znakove. Ako ste zaboravili Vašu autogume123.rs lozinku, molimo Vas da nam pošaljete faks na memorandumu firme koji pokazuje ime i adresu firme i mi ćemo Vam poslati novu lozinku.

3. ZABORAVILI STE SVOJ autogume123.rs KORISNIČKI ID?

Za prijavu na autogume123.rs, morate upisati Vaš korisnički ID broj tačno onako kako smo Vam ga poslali. ID uključuje velika i mala slova, a ne uključuje razmake ili posebne znakove. Ako ste zaboravili Vaš autogume123.rs korisnički ID, pošaljite nam faks na memorandumu firme koji pokazuje ime i adresu firme i mi ćemo Vam poslati novi ID.
Registrujte se sada!
AROprobleme Thu Apr 9 01:54:07 2020

© 2001-2020 Delticom AG - autogume123.rs - swebc28