Politika povrata - 30 dana

Imate pravo na povrat robe u roku od 30 dana od dana prijema. Vi ste ipak odgovorni za plaćanje na ime troškova povratka. Troškovi variraju u zavisnosti od toga kada je povrat napravljen, kao i od broja artikala koji su vraćeni.

Rok povrata počinje od dana kada vam je roba isporučena - to je 1. dan. Sledeća tabela detaljno prikazuje troškove povrata u odnosu na: a) broj artikala (do 20) i b) i dan kada se roba vratila. Imajte na umu, da druge cene važe za prevelike gume. Molimo vas, nemojte slati robu u naše sedište u Novom Sadu. Tamo nemamo objekte za preuzimanje robe.

Ako želite da vratite robu, molimo vas da prvo kontaktirate naš korisnički servis:

E-mail: autogume123@delti.com

Tel.:  00381 800 190142 (besplatni poziv)

Fax: 0049 511 87 98 91 97

U korisničkom servisu će od vas tražiti razlog za vraćanje robe (na primer, da li postoji problem sa gumom kao što je prekomerna radialna istrošenost?). Nakon što od vas dobijemo informacije koje su neophodne da se ceo proces ubrza, organizovaćemo da se roba preuzme sa vaše adrese.

Molimo vas da koristite originalnu ambalažu u kojoj je roba stigla, u cilju zaštite od bilo kakve štete koja bi mogla nastati za vreme transporta. Gume treba da budu pravilno upakovane, zajedno u pakovanju po dve. Prednji i zadnji deo felni i setova kompletnih točkova treba da budu umotani u dovoljno kartona da bi ih zaštitili, a potom zalepljeni selotejpom. Zadržavamo pravo, da podnesemo zahtev za nadoknadu štete koja je nastala u povratnom transportu zbog nepažljivog pakovanja ili neadekvatnog pakovanja. Kurirska kompanija će prihvatiti samo robu koja je upakovana u adekvatnom pakovanju.

ARORueckgaberegelung Wed Mar 27 15:56:56 2013

© 2001-2020 Delticom AG - autogume123.rs - swebc19